Wijzigingen | Hibin ZorgPortaal blijft zich ontwikkelen
22.11.2022

Nieuwsbericht

Wijzigingen | Hibin ZorgPortaal blijft zich ontwikkelen

Belangrijke wijziging vanaf 1 januari 2023

Hibin ZorgPortaal begeleidt werkgevers en werknemers bij het traject van ziekteverzuim en re-integratie. Maak je gebruik van Hibin ZorgPortaal, dan ben jij als werkgever beschermd tegen de financiële risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Om de dienstverlening van het Hibin ZorgPortaal mee te laten groeien met de nieuwe technologische ontwikkelingen en wensen van werkgevers is het belangrijk dat we het Hibin ZorgPortaal blijven door ontwikkelen. Daarom gaat het Hibin ZorgPortaal vanaf 1 januari 2023 gebruikmaken van een nieuw platform ‘VerzekeringsInzicht’.

VerzekeringsInzicht
Met VerzekeringsInzicht heeft de werkgever eenvoudig inzicht het verzuim. Binnen zijn eigen omgeving in VerzekeringsInzicht vindt de werkgever op één plaats de lopende inkomensverzekeringen en documenten, verzuimcijfers, brieven en polisbladen.

Het is de plek waar hij vanaf 1 januari 2023 ziek- en herstelmeldingen doorvoert.

De voordelen van VerzekeringsInzicht op een rij:
• alles op één plek;
vergelijk verzuimcijfers met de sector;
direct inzicht in de ontwikkeling van het personeelsbestand en de verzuimkosten;

uitkeringsspecificaties overzichtelijker;
supersnel mutaties doorgeven;
werkgever bepaalt zelf welke gebruikers toegang krijgen;

ondersteuning bij vragen.

VerzekeringsInzicht is een modern platform en klaar voor de toekomst. Hierdoor kunnen we het Hibin ZorgPortaal verder ontwikkelen en effectiever maken, zodat we nog beter kunnen aansluiten op de specifieke dagelijkse praktijk van de werkgever. Eén van de toepassingen die momenteel ontwikkeld wordt is een koppeling met loonadministraties waardoor kostbare tijd en geld wordt bespaard.

Meer informatie:
Binnenkort ontvangen alle werkgevers die gebruikmaken van het Hibin ZorgPortaal meer informatie en de nieuwe inloggegevens. Nu al vragen? Neem dan contact op met het Hibin ZorgPortaal. Het telefoonnummer is 070 301 16 86.

Ga naar: www.hibinpz.nl