5 okt ’22 [BOUWGROOTHANDEL BIJEEN] Aanmeldkorting voor Hibin-leden!
02.08.2022 / Netwerk Bouwtoelevering,

Nieuwsbericht

5 okt ’22 [BOUWGROOTHANDEL BIJEEN] Aanmeldkorting voor Hibin-leden!

[BOUWGROOTHANDEL BIJEEN] staat bekend als hét branche-event van de Nederlandse bouwgroothandel en haar toeleveranciers. Niet voor niets kunnen we al rekenen op deelname van branchetoppers als Bouwcenter, Bouwmaat, BMN, Destil, De Stiho Groep, Ferney, Isero, Jongeneel, Nicovij, PontMeyer, Raab Karcher, Sakol, Toolstation, Transferro, 4Plus en Veris.

Op [BB] ontmoeten ondernemers uit de bouwgroothandel elkaar en hun leveranciers. Tijdens een inlooplunch, een ruime pauze en een gezellige netwerkborrel aan het eind is er volop ruimte om kennis te maken, banden aan te halen en bij te praten.

Maar [BB] is meer dan een netwerk-event. Organisatoren MIXpro, Hibin en Vertaz stellen ieder jaar een aantrekkelijk inhoudelijk programma samen vol branche-inzichten, -achtergronden en actualiteiten.

Dit jaar heeft [Bouwgroothandel Bijeen] veranderingen in de markt als rode draad.

  • BME-ceo Remco Teulings komt vertellen over BME’s groei- en acquisitie-ambities, over de agenda en werkwijze van moeder Blackstone (private equity) en over de glansrol die hij voor de bouwgroothandel ziet in de toekomst. Mits de bouwgroothandel niet blijft doen wat ze altijd deed.
  • Daar haakt Gadero-oprichter Henk Jan Bijmolt op in. Toen hij 10 jaar geleden begon met de online verkoop van hout, verklaarde iedereen hem voor gek. Inmiddels bouwde hij Gadero uit tot een succesvolle online houthandel met en miljoenenomzet en weet hij precies waar de gevestigde orde de gaten laat vallen en waar de ruimte ligt voor verbeteringen.
  • Verder spreken we met een paar aannemers van kaliber over hun actuele uitdagingen en de manier waarop de bouwgroothandel hen daarbij kan helpen.
  • Ook gaat dagvoorzitter Maarten Bouwhuis in gesprek met een panel van bouwgroothandelaren. Welke kansen en uitdagingen zien zij? Hoe dealen zij daarmee? En welke toekomstscenario’s zien zij?

Wil je deelnemem in het netwerk van de bouwgroothandel? Ben je benieuwd naar de verhalen en de visie van BME-voorman Remco Teulings, disruptor Henk Jan Bijmolt, aannemers en branche-collega’s?

Schrijf je dan snel in voor deelname aan [BB] 2022.

Speciaal voor leden van Hibin en Vertaz is er een mooie korting op je deelname.

[Bouwgroothandel Bijeen]
Datum: woensdag 5 oktober 2022      
Tijd: 12:00-18:00 uur
Locatie: Buitenplaats Kameryck, Oortjespad 3, 3471 HD te Kamerik.

Links
www.mixpro.nl/bb

https://mixonline.nl/news/6615/bb-2022-remco-teulings-over-bme