Nieuwe website per 1 juni 2022
23.05.2022 / Netwerk Bouwtoelevering,

Nieuwsbericht

Nieuwe website per 1 juni 2022

Leden en relaties nog beter en op maat informeren. Dat is het resultaat van de nieuwe Hibin-website die vanaf 1 juni beschikbaar is. Lees hier welke mogelijkheden de nieuwe website jou te bieden heeft.

Nieuw is de Mijn Hibin-omgeving. Voor dit besloten deel van de website moet je aangemeld en ingelogd zijn. Om deze nieuwe functionaliteit mogelijk te maken, is er voortaan één website. De functies en informatie die je voorheen op www.opleidingen.nl vond, zijn per 1 juni geïntegreerd in www.hibin.nl

Je kunt vanuit Mijn Hibin als het ware je persoonlijke website samenstellen. 

  • Je kunt voorkeuren aangeven, waardoor je informatie op maat krijgt. Dat geldt voor de website én voor de nieuwsselectie die je in jouw Hibin-nieuwsbrief te zien krijgt.
  • Je kunt je vanuit Mijn Hibin aanmelden voor opleidingen, je studievoortgang bekijken en certificaten inzien en downloaden.
  • Leidinggevenden van bedrijven die zich aanmelden op Mijn Hibin hebben de mogelijkheid hun medewerkers aan te melden voor opleidingen. 
  • Medewerkers die op eigen kosten een van de opleiding willen volgen kunnen zich aanmelden vanuit Mijn Hibin.

Menustructuur
De website heeft een andere menustructuur. 

  • Via branche-ontwikkeling blijf je bij op de belangrijke thema’s voor de bouwtoelevering. Je vindt daar onder andere alle activiteiten rondom de Hibin Experttafels.
  • De titel Netwerk van de bouwtoelevering spreekt voor zich. Dit onderdeel biedt inzicht in het brede netwerk van Hibin, van leden tot en met partnerschappen en samenwerkingen.
  • Professionaliseren is het onderdeel waar onder andere alles met betrekking tot vakopleidingen terug te vinden is. De term Professionaliseren is gekozen omdat we daarmee beter kunnen laten zien wat Hibin kan betekenen op het gebied van kennis en ontwikkeling. Nieuw is in dit verband de Hibin Academie. Naast het reguliere programma vakopleidingen organiseert Hibin steeds vaker webinars, themabijeenkomsten en masterclasses rond actuele thema’s.

Het aanbod Vakopleidingen kun je ook rechtstreeks via de homepage raadplegen.

  • Werkgeverschap is het websitemenu waar je onder andere alles over de cao en arbeidsvoorwaarden terugvindt. Ook hier geldt dat er een nieuwe term is gekozen om beter te laten zien wat Hibin kan betekenen voor leden. Je vindt hier ook alles met betrekking tot de arbeidsmarkt en de ondersteuning die Hibin biedt bij de ontwikkeling van goed werkgeverschap, personeelsontwikkeling, stages en leerwerkplaatsen. Onder werkgeverschap vind je ook informatie over wet- en regelgeving met betrekking tot werkgeverschap. 
  • Onder Over Hibin vind je alles over de Hibin-organisatie, waaronder de namen van de Hibin-medewerkers die als Programmamanager aan de bovengenoemde onderwerpen verbonden zijn.